Glentevej 2, Marielyst, 4873 Væggerløse

Skønt sommerhus i dejligt område på Marielyst tæt på vandet

Yderst velholdt og hyggeligt sommerhus, i et helt fantastisk område på Marielyst. Sommerhuset ligger på stille vej kun 2 min. fra vandet, så du kan roligt iføre dig badetøjet og gå ned til Danmarks bedste badestrand. Sommerhuset er på 88 m2 og indeholder hele 3 soveværelser, opført i træ, nyt eternittag fra 2018, termovinduer, så det kan nemt bruges hele året rundt. Grunden er på hele 1.576 m2 og der er masser af plads til fri leg til børnene og imens forældrene kan nyde den store træterrasse.

Sommerhuset har kombineret indgang / bryggers med stik til vaskesøjle og, skabsarrangement. Der er 2 værelse begge med skabe og dobbeltsenge. Pænt vinylbadeværelse med stor bruseniche og hvid sanitet. Stort værelse med dobbeltseng og ekstra køjeplads. Pænt åbent køkken i flotte elementer, alle hårde hvidevarer og stor stue med plankegulve, brændeovn, stort glasparti med dør til den store delvise overdækket træterrasse.

Desuden 23 m2 ældre redskabsrum og brændeskur. Virkeligt et velholdt sommerhus med super flot tilstandsrapport.

Der er ca. 1 km. gåtur til Marielyst Torv med alle restauranter, indkøb, busforbindelse m.m. I Marielyst finder man ligeledes Golfbane og et væld af forlystelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.