Vandværksvej 61, 4800 Nykøbing F

1-plans villa i populært område i Nordbyen

1-plans villa i populært område i Nordbyen. Huset er i gule sten og med eternittag. Huset ligger på en rolig og lukket stikvej på 945 m2 stor grund. Boligen indeholder 150 m2, så der er god plads. Villaen ligger på en velbeplantet grund med rigtig god udenomsarealer. Op til huset er en lang og bred indkørsel samt stor garage med plads til hele familien.

Huset indeholder: Stor entre med god garderobeplads. Til venstre for hoveddøren finder du husets første badeværelse som indeholder god plads, bruseniche, toilet, vask og klinker på væggene. Husets næste rum er endnu et badeværelse, som indeholder bruseniche, toilet, bidet, vask, indbyggede skabe, badekar og en sauna. Dette badeværelse indeholder alt hvad hjertet begærer. Soveværelse med indbyggede skabe og udgang til terrasse.

Endnu et soveværelse med udgang til terrasse og indbygget pengeskab. Værelse med gulvklinker som er blevet brugt som spisestue. Opholdsstue med flot synlig muret væg, udgang til terrasse, store vinduespartier mod have og terrasse, samt god plads til sofaarrangement og skrivebord. Stort køkken med røde vægfliser og grønne skabe. Køkkenet har både over- og underskabe og plads til et spisebord. Stort bryggers med installationer, flisegulv, stik til vaskesøjle, indbyggede skabe og separat indgang fra indkørslen.

På grunden er der ligeledes garage på 42 m2 med vippeport, værksted i enden af garagen og en lille vinkælder. Fra garagen kan man gå ud til overdækket terrasse, hvor der er indrettet til større haveredskaber og maskiner. Huset har også en dejlig stor terrasse som har døre ind til 2 af værelserne samt opholdsstuen.

Hvis du leder efter et stort hus med gode kvadratmeter er du kommet til det helt rette sted. Huset trænger til modernisering indenfor, men har du de rigtige ideer eller hænderne skruet rigtig på, kan du ende med et lækkert hus nær skov, skole, indkøb og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.