Gl Toldbod 7, 4800 Nykøbing F

Charmerende og centralt beliggende byhus med bagindgang fra haven.

Flot byfornyet og hyggeligt byhus / dobbelthus på 68 m2 i 2 plan, opført i vandskurede sten med bindingsværk, helt unik tagkonstruktion med tegltag samt sprossede dobbeltvinduer. Huset er sammenbygget til begge sider og ligger på en 274 m2 grund, som har indgang fra Sundbystræde via aflåst port i haven. Huset ligger 2 mininutter fra byens torv, Slotsbryggen m.m.

Huset indeholder Entré med garderobeplads og lille depotrum med trægulv og plads til opbevaring. Charmerende stue / åbent køkken med trægulv og plads til hyggestue og udsigt til vandmøllepladsen. Pænt køkken i hvide elementer med bøgekant, massiv bordplade, alle hvidevarer, god spiseplads og nyere, massiv vinkeltrappe i fyrretræ til 1. sal.
Lille mellemgang med flisegulv, dør til gårdhave og dør til kælder. Dejligt badeværelse med flisegulv, malede vægge, vask, vægspejl, stik til vaskemaskine, bruseniche med flisevægge og delvis glasvægge samt hvid sanitet.

1. salen er indrettet med et stort soveværelse med trægulv, gavlvindue, kvist med udsigt til Guldborgsund og loft til kip med synlige bjælker.

Kælder er 10 m2 godt og tørt opbevaringsrum med betongulv.

Lille, helt lukket gårdhave med fliser. Stor fliseterrasse / gårdhave. 6 m2 godt udhus i træ med tegltag, betongulv og indlagt strøm. Have med randbeplantning og græsplæne uden synligt skel til nabogrunden.

Et perfekt hus til en enlig eller ungt par.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.