Sdr.Vedby Skovvej 1B, 4800 Nykøbing F

Pæn villa i udkanten af Nyk. F.

Pæn ejendom som fremstår i rigtig god stand både ude som inde. Der er nyere tegltag fra 2005 og termovinduer i hele huset, og vandskuret facade. Huset er på 139 m2, og ligger tæt på golfbanen, og ud til cykelsti som får dig hurtigt ind til centrum. Det ligger på en 853 m2 stor grund, og har en lukket og ugeneret have.

Huset indeholder en pæn entré med god garderobeplads og en fin trappe op til 1. salen. Går du videre ind kommer du til husets store vinkelstue, hvor der både er plads til det store spisebord og sofaen. Tidligere har der været et værelse, som med få midler hurtigt kunne etableres. Det hvide køkken, som fremstår i rigtig pæn stand, har en god størrelse, hvor der også er plads til et spisebord. Fra køkkenet er der udgang til et lille overdækket område/udestue. Bagindgang til bryggers med installationer og vaskemaskine. Derfra kan du også komme ud til førnævnte udestue, som fører dig videre ind i garagen samt udgang til haven. Husets badeværelse er af ældre årgang med yderst velholdt med badekar.

På 1. salen kommer du op til en stor repo med god plads til skrivebord eller til andet formål. Der er et mindre toilet med håndvask og et stort værelse med skabsplads.

Desuden medfølger der en garage, et drivhus samt udhus til f.eks. opbevaring af brænde eller andet nyttigt.

Generelt en meget velholdt ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.