Hasseløvej 167, Hasselø, 4800 Nykøbing F

Dejlig villa i 2. række fra Guldborgsund.

Skøn villa i Hasselø Plantage på hele 158 m2 i 2 plan i 2. række fra Guldborgsund, med fælles grønt område og både-/badebro, hvorfra en kold dukkert eller den næste kajak oplevelse kan starte. Ejendommen fremstår pænt velholdt med indlagt fjernvarme, flotte rapporter og beliggende for enden af lukket børnevenlig vej. Grunden er på hele 1.087 m2, hvor der er plads til alle børnene og med kig til vandet.

Ejendommen indeholder bl.a. entré med god vindeltrappe til 1.salen og flot travertin fliser samt udgang til flot gæstetoilet. Køkkenet er pænt vedligeholdt og med hyggelig spiseplads samt indgang til den store vinkelstue med mulighed for åben pejs (pt. afmeldt), delvis opvarmet trægulv og med stor skydedørsparti til sydvest-vendt træterrasse. Derudover er der bryggers / bagindgang direkte fra indkørslen med dobbelt carport.

På 1.salen er der indrettet 3 gode børneværelse - rigtig flot badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche med glasdøre og stort bademiljø. Stort soveværelse med masser af skabe og udgang til svalegang med kig til Guldborgsund.

Rigtig velholdt ejendom til den store familie og som vil have naturen lige ved døren.

Ligeledes er der 33 m2 dobbelt carport med indbygget redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.