Eskilstrup Vestergade 34, 4863 Eskilstrup

Meget charmerende rødstensvilla midt i Eskilstrup By

Dejligste udsigt over det åbne landskab fra havesiden. I området er der alt, hvad der skal til i dagligdagen. Der er kort køre afstand til motorvejs tilkørsel. Der er også mulighed for at tage toget.

Sportsfaciliteter, vuggestue, børnehave, skole og skøn natur i området.

Nydelig rødstens ejendom med tagdækning af tegl og sprossede vinduer. Ejendommen indeholder hele 170 m2 beboelse samt 80 m2 kælder og fremtræder lyst og venligt, og er lige til at flytte ind i.

Haven er nem at passe, og der er både mulighed for at finde læ, nyde kaffen på den fantastiske store træterrasse samt nyde den smukke udsigt.

Huset indeholder bl.a. : Skønt stort Biga køkken med alle hårde hvidevarer og rigtig god spiseplads. Soveværelse med skabe og stor spisestue med 2 trin ned til rigtig hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til stor træterrasse i niveau. Derudover er der rigtig pænt gæstetoilet i stueetagen.

På 1.salen er der 2 store værelser og flot badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og flot bademiljø.

Kælderen har direkte udgang samt god trappe fra entréen - indeholder bl.a. vaskerum med flisegulv og stik til vaskesøjle, flere depotrum samt rigtig godt værkstedsrum.

Der er mange skønne detaljer, såsom radiator skjuler, pudslofter, plankegulve m.m.

Der er ligeledes carport på ca. 30 m2 med redskabsrum (ikke reg. på BBR), gode parkeringsforhold og skønneste ugeneret have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.