Nystedvej 15, Ø Toreby, 4800 Nykøbing F

Nybygget 1-plansvilla fra 2019

Meget velbygget og charmerende 1-plansvilla fra 2019, beliggende i udkanten af Sundby op til marker og 788 m2 nem og overskuelig grund med store træterrasser om huset samt dobbelt carport. Huset er på 143 m2 beboelse, med lækre detaljer, små niveau forskelle og lyse rum. Huset opvarmes billigt med gulvvarme, genvex anlæg og gode materialer hele vejen rundt. Huset er opført i flot hvidpudset facade, sort betontagsten, alu- / trævinduer, alle elementer fra Designa m.m.

Ejendommen indeholder kombineret bryggers / entré med flotte hvide elementer, teknik skab, plads til vaskesøjle m.m. Stort køkken / alrum med spiseplads, udgang til aftenterrasse og med 2 trin ned til stuen. Stuen er indrettet med flot stengulv og udgang til den store sydvendte træterrasse. Fra stuen er der adgang til soveværelse med stor skabsvæg med skydelåger samt flot badeværelse med stor bruseniche. Ligeledes er der fra stuen 2 trin ned til 2 gode børneværelser med skabe og udgang til morgen terrasse mod øst.

Et virkelig spændende og yderst velbygget hus med mange lækre detaljer og meget lidt vedligeholdelse.

Derudover er der dobbelt carport på 47 m2 samt isoleret redskabsrum på 15 m2. Ca. halvdelen af haven mangler at få anlagt græsplæne.

En ejendom der skal opleves !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.