Vestergade 7, 1+2, 4800 Nykøbing F

Virkelig spændende lejlighed i 2 plan med kig til havnen

En rigtig dejlig ejerlejlighed på 129 m2 fordelt i 2 plan, med kig til havnen og Guldborgsund fra den lille hyggelig 4 m2 altan. Ejendommen har nyere rødt tegltag, pæne facader og de fleste af vinduerne er skiftet til energivinduer - den ligger i en lille velfungerende ejerforening med 2 lejligheder. Du kan ikke bo meget mere centralt, med byens torv, Guldborgsund, Slotsbryggen, indkøb m.m. indenfor 2 minutters gang.

Lejligheden indeholder bl.a. : Særskilt opgang til entré med god garderobeplads og trappe til 2.salen. 1.Salen indeholder derudover stort køkken / alrum i hvide elementer og god spiseplads. 2 dejlige lyse stuer en suite (ene kan bruges som værelse) med plankegulve og pudslofter.

På 2.salen er der indrettet skøn repos / kontor med 3 store veluxvinduer, lille værelse og skønt soveværelse med indbyggede skabe og udgang til lille indbygget 4 m2 altan med kig til havnen og Guldborgsund. Derudover er der badeværelse med brusekabine, stik til vaskesøjle, vinylgulv og pæne elementer.

En virkelig skøn lejlighed med super central beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.