Grønlandsvej 23, 4800 Nykøbing F

1-planshus centralt på Østerbro

Leder du efter en moderniseret 1-plans villa
på Østerbro, så er du kommet til det rette sted. Villaen på 142 m2 har siden 2011 fået en gennemgribende renovering og har blandt andet fået nyt eternittag, vinduer, køkken, gulve, fuger, garageport, indkørsel, fliser i badeværelse samt gangene.

Super beliggenhed nær Østerbroskolen, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, skov og meget mere. Indretningen består af: Overdækket indgang. Entre/fordelingsgang med indbyggede skabe. Værelse til venstre for hoveddøren med indbyggede skabe. Badeværelse med klinker på væggene, badekar og bruseniche. Opholds-/spisestue med store vinduespartier som giver dejligt lysindfald samt hyggelig brændeovn fra 2012. Delvist åbent køkken med alle hårde hvidevarer. Fra stuen er der ligeledes franske døre til gennemgangsværelse. Soveværelse med indbyggede skabe samt terrasseudgang. Bryggers med seperat indgang fra haven, fliser samt vask og vaskemaskine. Gæstetoilet. Depotrum med adgang til en lille viktualiekælder.

Lille skur til opbevaring, garage med værkstedsafdeling, brændeskur og tilbygget skur til cykler.
Børnevenlig have med plads til både de små og store. Hyggelig fliseterrasse samt urtehave. Der er afskærmet med stakit mellem for- og baghave så man har en privat baghave. Ud mod vejen er der forhave med stakit.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.