Gedservej 56, 4800 Nykøbing F

Rigtig hyggeligt byhus centralt på Østerbro

Meget velholdt, hyggeligt og centralt beliggende byhus på 124 m2 beboelse samt 15 m2 kælder, opført i røde sten med decra tag og sprossede vinduer. Det ligger på en 469 m2 sydvendt grund med en helt fantastisk gårdhave og ligger tæt ved alle faciliteter og få minutter fra Guldborgsund eller centrum.

Ejendommen indeholder bl.a.: Entré med god vinkeltrappe til 1. sal og med pænt gæstetoilet under trappen. Stuen er indrettet med plads til både opholds- og spiseafdeling og i forbindelse med køkkenet - som er i massivt fyr med alle hvidevarer og spisekammer med dør til lille kælder. Derudover er der også indrettet soveværelse i vinklen på stuen, som nemt kan inddrages eller alternativt åbnes op til køkkenet.

På 1.salen er der indrettet lidt ældre badeværelse med vinylgulv, kar med bruser og brusekabine. Derudover er der 2 gode værelser samt stort soveværelse med gode skabe.

Fra køkkenet er der dør til stor, lukket bagindgang med fliser, døre til gårdhaven og indgangspartiet samt trappe til kælder.

2 gode kælderrum samt delvis muret udhus. Der er ligeledes lille udestue og overdækket terrasse i forbindelse hermed. Stor gårdhave, som er flisebelagt og godt græsstykke til børnene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.