Bogfinkevej 15, Kraghave, 4800 Nykøbing F

Virkeligt dejligt og rummeligt familiehus i Kraghave

Stort og rummeligt familiehus i 2 plan i Kraghave, i gå afstand til børnehave, Nordbyskolen og beliggende i lukket område, tæt på indkøb. Ejendommen rummer hele 219 m2 beboelse og fremstår med flot nyt køkken, 2 badeværelser - ene nyt og med god plads til den store familie. Ejendommen ligger på en 740 m2 nem og overskuelig grund med gode overdækket terrasser mod syd og vest.

Ejendommen indeholder bl.a. entré / fordelingsgang med flotte fliser og stort indbygget skab med skydelåger. Super lækkert Aubo køkken i delvis hvide elementer og sort væg med ovne og amerikaner køleskab. Køkkenet er åbent til spiseafdelingen med udgang til sydvendt overdækket fliseterrasse. Vinkelstuen indeholder ligeledes stor opholdsafdeling med pejseindsats og udgang til meget stor
delvis overdækket gårdhave mod vest. Derudover er der kontor og stort værelse samt stort flisebadeværelse med spaabad, bruseniche, stort bademiljø og gulvvarme. Ligeledes er der bryggers / bagindgang fra indkørslen.

På 1.salen er der indrettet helt nyt lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, væghængt toilet m.m. 2 gode værelser, depotrum og meget stort forældre soveværelse med skabsområde og udgang til stor sydvendt svalegang.

Der er ligeledes 34 m2 garage, redskabsskur på 8 m2

Virkelig flot moderniseret villa i skønt område, hvor du for meget kvalitet for pengene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.