Nykøbingvej 231, Nr Ørslev, 4800 Nykøbing F

Dejligt landhus mellem Horreby og Nykøbing F.

Virkelig pænt og moderniseret landhus beliggende mellem Horreby og Nykøbing F., med gode busforbindelser og cykelstier ved døren. Ejendommen er beliggende på en 2.570 m2 stor grund, med baghaven ud til åbne marker og med kun 1,5 km. til Møllebakkeskolen, børnehave og indkøb. Huset er opført i gulpudset facade, eternittag, energivinduer og rummer hele 187 m2 beboelse samt 27 m2 indbygget garage og 63 m2 udhus.

Indeholder bl.a. - entré med adgang til gæstetoilet og indgang til hyggelig vinkelstue med synlige loftbjælker. Stort lyst køkken / alrum i pæne elementer, opvarmet flisegulv, stor spiseafdeling og udgang til skøn fliseterrasse. Flot flisebadeværelse med bruseniche og pænt bademiljø. Godt værelse og 2 delvist sammenlagte værelser (kan nemt separeres igen). Fra bryggerset er der direkte adgang til garagen med automatisk vippeport og udgang til værksted. Fyrrum med godt økonomisk pillefyr og disponibelt rum med god plads til opbevaring.

På 1.salen er der indrettet stort soveværelse med gode skabe og skøn udsigt over markerne samt stor møblerbar repos og udgang til 2 store uudnyttet loftrum.

Ejendommen fremstår lys og indflytningsklar, med skønne ude arealer, såsom stor sydvest vendt fliseterrasse og stort græsareal.

Udover garage og værksted er der ligeledes indbygget udhus med plads til græsslåmaskine m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.