Frihedsmindevej 25, Lundby, 4840 Nørre Alslev

Rigtig skøn landejendom på Nordfalster

Rigtig lækker og flot moderniseret landejendom på Nordfalster, omgivet af marker og skøn natur - og alligevel er du kun 4 minutters kørsel fra motorvejen. Huset rummer 123 m2 beboelse med økonomisk opvarmning og super flot energimærke samt 78 m2 udbygning, med rigtig god garage / værksted.

Der er kort afstand til skøn natur og vand - kun 5 minutters kørsel til Guldborg, Nr. Alslev eller Eskilstrup By. Flot anlagt grund på 1.169 m2, som er omgivet af marker og anlagt, så den er meget nem at passe.

Ejendommen indeholder bl.a. entré / hovedindgang med flot opvarmet granitgulv og garderobeplads. Godt soveværelse med skabsvæg med skydelåger samt gulvvarme. Flot køkken i hvide elementer, alle hårde hvidevarer, gulvvarme og med spiseplads samt trappe til 1.salen. Opholds- / spisestuen er med flotte trægulve, pilleovn og udgang til haven. Lækkert badeværelse i granit, med gulvvarme, bruseniche, væghængt toilet og pænt bademiljø, samt vaskesøjle.

1.salen er indrettet med stor repos / kontor og 2 rigtige gode børneværelser.

Der er indlagt Fibernet og centralstøvsuger i huset.

Udbygningen på 78 m2 er indrettet med stor garage / værksted med automatisk port, flisegulv og brændeovn - derudover er der gode depotrum og udhuse.

Mellem huset er og udbygningen er der indrettet rigtig hyggelig gårdhave med fliser, granitskærver i hele indkørslen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.