Snedkervænget 6, 4800 Nykøbing F

Virkelig flot istandsat 1-plansvilla på hele 196 m2 beboelse

Charmerende og total istandsat 1-plansvilla på Østerbro - beliggende for enden af lukket vej, tæt på skoven, golfbanen, fodboldanlæg, banegården m.m. Ejendommen er opført i hvidpudset facade, paptag og nye energivinduer - ejendommen er i 2016 total renoveret med gulvvarme overalt, 2 badeværelser, køkken, bryggers og meget mere.

Ejendommen er beliggende på 1.096 m2 stor grund med hyggelig gårdhave, god plads til børnenes leg og med mulighed for opførsel af stort udhus.

Indeholder bl.a. stort lyst kombineret bryggers / entré med lyse flisegulve, store skabsvægge, stik til vaskesøjle og udgang til haven. Stort lækkert køkken / alrum med flotte hvide elementer, alle hårde hvidevarer, ovenlysvindue og åbent både til opholds- samt spisestuen, hvorfra der er udgang til gårdhaven. Stort forældre område med soveværelse med stort walk-in closset samt lækkert badeværelse med fritstående badekar, bruseniche og flot bademiljø. I modsat ende af huset er børneafdeling med kontor samt 2 værelser - også her er der lækkert badeværelse med ovenlysvindue, bruseniche m.m.

Der er gulvvarme overalt, samme flotte materialer er gennemgående, såsom fliser, gulve, vinduer m.m.

En virkelig skøn ejendom, som er lige klar til indflytning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.