Snebollevej 44, Marielyst, 4873 Væggerløse

Helt fantastisk nyrenoveret sommerhus på Bøtø

Se bare her, det bliver ikke meget bedre - tid til forkælelse! Fantastisk beliggende fritidshus med gåafstand til den populære badestrand. Marielyst har alt, hvad der skal til, for at skabe en super ramme om sommerhus livet. Der er masser af hyggelige cafeer og restauranter, shopping, byens slagter og meget mere.

Naturen i området er helt i top, det store strand område indbyder til familieleg og hygge. Bøtøskoven og Fuglereservatet er lige noget for naturelskere. Gode aktivitetsmuligheder for hele familien med golfbane m.m.

Dette skønne fritidshus er beliggende i roligt og ugeneret område med plads til at spille spil, nyde de skønne terrasser, og her er plads til at hele familien kan grille, læse en god bog, lege, spise en god frokost, og bare nyde hinanden og omgivelserne. Til ejendommen, medfølger lækkert indbo, så det er nemt og bekvemmeligt bare at tage huset i brug.

Ingen sommerhusudlejning på huset og helt istandsat i 2019.

Indeholder lille entré med garderobeplads, rigtig flot flisebadeværelse med gulvvarme og bruseplads. Flot åbent køkken i hvide rustikke elementer og alle hårde hvidevarer. Meget stor stue med god plads til hele familien omkring det store spisebord eller i sofaen. Stuen har varmepumpe, solpanel med automatisk luft-tilførsel og ældre brændeovn - man har stort dørparti som skydes helt til siden, så den overdækket terrasse næsten bliver en del af stuen. Derudover er der værelse med 2 sovepladser, mellemgang med stor skabsvæg med skydelåger samt lækkert soveværelse med dobbeltdør til træterrassen og stor skabsvæg med skydelåger.

Ejendommen er meget lys og indbydende med hvide lofter til kip og flotte nyere plankegulve.

Kæmpe stor træterrasse hvor en del er som overdækning og stor åben terrasse mod vest. Lille skur og carport med el-oplader til bilen.

Velkommen til Snebollevej 44 på Marielyst

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.