Møllevej 11, 4894 Øster Ulslev

Energivenlig familie-villa med masser af natur omkring dig

Wow sikke en skøn villa med plads til hele familien, villaen er lige til at flytte ind i, og energimæssigt er ejendommen også i top. Der er 20 minutters kørsel til Nykøbing F., ca. 15 minutters kørsel til motorvejen i Sakskøbing eller Holeby samt 15 minutters kørsel til det kommende store anslægsbyggeri for Femern-forbindelsen. Endvidere stor børnehave ca. 500 m fra ejendommen og Nysted skole ligger i en afstand af ca. 10 minutters kørsel. Skolebussen og buskørsel med Movia kører flere gange om dagen, næsten lige ude foran døren, så det er nemt at komme til og fra. Få glæde af det pulserende foreningsliv, der er i området, med Idrætsforeninger, kulturelle tiltag og meget andet.

Haven er en fryd for øjet, en lille park, hvor der er skønne terrassearealer, plads til boldspil, en god og stor indkørsel, hvor der er plads til at familie og venner kan holde.

Ejendommen har igennem en årrække været igennem en total renovering og modernisering og fremstår i nydelig og indflytningsklar stand. Ejendommen er velisoleret, der er pillefyr med automatisk fyring og der er solcelleanlæg, så der er et særdeles fornuftigt energiforbrug i ejendommen.

Husets indretning er bestående af dejligt stort bryggers med god skabsplads, plads til vaskemaskine og tørretumbler og der er gulvvarme. Viktualierum. Entre med trappe til 1. sal. Lækkert køkken alrum, hvor hele familien kan samles, HTH-køkken elementer med flot granitbordplade, der er fra køkken alrum udgang til terrasse. Via dobbelt fransk dør fra køkken er der en stor vinkelopholdsstue med masser af godt lysindfald og 2 udgange til terrasse/have. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

1. sal er udnyttet med møblerbar repos. Stort soveværelse med udgang til altan, hvorfra der er en skønt view over haven og det omkringliggende område. Herudover 3 gode værelser, det ene kan opdeles i to. Stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Der er på 1. salen synlige bjælker, som giver en hyggelig atmosfære.

Stor muret dobbeltgarage med 2 el-porte. Fyrrum og udhus - en pragtfuld villa med masser af plads og lækre detaljer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.