Svinget 35, 4840 Nørre Alslev

Flot moderniseret 1-plansvilla med fuld kælder

Virkelig flot moderniseret 1-plansvilla med fuld kælder, centralt beliggende i Nr. Alslev By, tæt på skole, sportsfaciliteter, off. transport og indkøb. Ejendommen er opført i røde mursten, betontegl, energivinduer samt solceller på taget - der er et boligareal på 136 m2 beboelse samt fuld kælder, hvoraf de 17 m2 er særskilt værksted. Ejendommen ude som inde er nænsomt renoveret - fremstår lyst og indflytningsklart. Grunden er på 933 m2, hvor der er stor lækker træterrasse, stor flisebelagt indkørsel og god plads til børnene.

Ejendommen indeholder bl.a. dejlig lys entré med flisegulv og garderobeniche. Soveværelse med indbygget skabsvæg og nyere vinduer. 2 gode værelser med flotte gulve - det ene med skabe med skydelåger. Flot badeværelse med opvarmet granitgulv, håndklædetørre, bruseniche med glasdøre, flot skabsmiljø og hvid sanitet. Nyere hvidt elementkøkken med grebsløse skuffer, flot vinylgulv og alle hårde hvidevarer. Stor vinkelstue med pænt gulv, varmepumpe og udgang til træterrassen.

KÆLDEREN er indrettet med stor gildesal med masser af plads, hjemmebar, skabsarrangement og varmepumpe. Bagindgang / kældernedgang med flisegulv og skabe med skydelåger. Vaskekælder med stik til vaskesøjle, håndvask og skabe. Gæstetoilet med håndvask og flisegulv. Depotrum med nyere fjernvarmeinstallation.

Desuden 17 m2 særskilt værksted i kælderen (tidligere garage).

Skøn og velpasset grund med stor indkørsel, ugeneret baghave og Lækker træterrasse Jatoba træ med nedgang til haven. Ligedes godt redskabsrum. Der ligger solceller på taget, som giver et billigt elforbrug.

En virkelig flot ejendom, som bør opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.