V. Voldgade 23, 4874 Gedser

Fritliggende byhus på 82 m2 ved havnen.

Fritliggende byhus i 2-plan ved havnen, med røde mursten. Huset ligger et stenkast fra vandet og på en sidevej med fred og ro. På bare 1 minut står du nede ved havnen og nyder udsigten over vandet og Gedsers flotte natur. Huset har en overdækket indgang og god lang indkørsel, som pt. er lukket af med bede. Grund på 352 m2, hvoraf der en en god indkørsel, fliser foran huset og en nem og overskuelig have bagved.
Huset indeholder: Lille tæppebelagt entre med plankegulv under. Entreen har plads til overtøj, trappe til 1. salen og indgang til badeværelse og stuen. Flisebadeværelse med toilet, håndvask og badekar. Stor opholds- og spisestue ligeledes tæppebelagt og med plankegulv under. Fra det store vinduesparti er der kig til havnen samt vand i baggrunden. Ældre men velholdt køkken med vinylgulv og døre til henholdsvis stue og udestue.
Stor indbygget udestue på 35 m2 med klart tag, tæppebelagt betongulv og udgang til indkørslen via nyere dør. I selve udestuen er bygget et lille værksted/depotrum og et lille bryggers med vaskesøjle, plads til tørrestativ og fryser. Fra udestuen af er der direkte adgang til endnu en udestue på 20 m2 (registreret som udhus). Fra den bagerste udestue er der adgang til terrasse og haven, via skydedørsparti med vinduer i.
1. sal: Repos med plads til skabe eller lille kontorplads. Mindre værelse med vindue mod indkørslen. Godt soveværelse med indbyggede skabe. Hele 1. salen er ligeledes tæppebelagt, med plankegulve under.
Ejendommen rummer desuden en skøn lille have, med fliseterrasse ved udestuens indgang.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.