Skolevej 6, Frejlev, 4892 Kettinge

Helt fantatisk beliggende landejendom omgivet af marker og skov

Helt unik beliggende landsted - helt uden naboer og for enden af lukket vej - omgivet af marker på alle 4 sider og med skoven i baggrunden. Ejendommen er opført i bindingsværk, eternittag, småsprossede termovinduer og indeholder 128 m2 beboelse i stueetagen og 37 m2 på 1.sal (ikke registreret på BBR) samt 288 m2 udhuse / lader i rigtig god stand.
Den helt fantastiske gårdhave, store indkørsel med vognport til 2 biler samt helt unikt dyreliv - alt det finder du på den 2.383 m2 store grund, kun 5 min. fra Guldborgsund og Fuglsang samt 10 min. fra Nysted og Nykøbing F.

Ejendommen indeholder bl.a.: Fra vognporten er der indgang til et forrum med skabe og udgang til gårdhaven. Herfra er der adgang til stor entré med gulvvarme, masser af skabe, åbent kontorrum (kan nemt indrettes til værelse) og med adgang til lukket fyrrum med kondensfyr og vaskesøjle. Pænt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, spot i loftet og god skabsplads. Pænt køkken med helt fantastisk udsigt over markerne og skoven. Fra køkkenet er der delvist åbent til spisestuen - derudover er der 2 mindre stuer. Fra mellemgangen er der indgang til soveværelse og god trappe til 1.salen med 2 rigtige gode værelser og 1 lidt mindre værelse / kontor.

Udbygningerne er indrettet med 2 helt istandsatte hobbyrum eller værksted samt god lade med skydeport og isoleret værksted.

Hvis du søger en Flexbolig, fristed eller blot vil leve tæt på naturen med helt utroligt dyreliv, så er stedet her og skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.