Strandvænget 4, 4850 Stubbekøbing

Rigtig dejlig 1-plansvilla tæt på Grønsund i Stubbekøbing By

En super skøn villa på 187 m2 med god plads til hele familien, med flot lysindfald, nem have med meget stor træterrasse - her føler man sig hurtigt hjemme. Beliggende i populært villa kvarter, som både er velegnet til børnefamilier og seniorer. Der er kort gåafstand til alt i Stubbekøbing - der er ikke langt til skole, indkøb, daginstitutioner. Naturen i området er utrolig smuk, nyd området omkring havnen og den smukke udsigt til Bogø. Skønt parkanlæg "Anlægget" mellem høje, gamle bøgetræer og åbne plæner med udsigt til Grønsund. Er du til motion, så er der gode idræts tilbud i Stubbekøbing.

Det er nemt at komme nordpå via motorvejen, der er ca. 10-15 minutters kørsel til motorvejstilkørslen - ca. 1,5 times kørsel til København.

Ejendommen er opført i pudset facade, eternittag, termovinduer, lofter til kip og opvarmes med fjernvarme.

Der er indrettet entré med opvarmet klinkegulv, indbyggede spot i loftet og med garderobeniche. Godt værelse / kontor med lille hems. Forældre afdeling med flot badeværelse med opvarmet flisegulv og god bruseniche - soveværelse med skab, lille walk-in closet og direkte adgang til førnævnte badeværelse. Skøn opholdsstue med trægulv og skydedørsparti til den store træterrasse. Ekstra opholdsstue med opvarmet klinkegulv med 2 døre - ene til træterrassen og anden til baghaven.
Skønt køkken / alrum i lyse elementer, god spiseplads, 2 elektriske ovenlysvinduer og skydedørsparti til træterrassen. Bryggers / bagindgang med klinkegulv og stik til vaskesøjle.
Børne- / gæsteafdeling indrettet med 2 gode værelser (tidligere 3) og badeværelse med opvarmet flisegulv, badekar og hvid sanitet.
Derudover er der indrettet trænings- / hobbyrum men med mulighed for inddragelse til værelse.

Der er ligeledes stor bred indkørsel til flere biler, tidligere carport ombygget til lille værksted. Flere gode depotrum, drivhus og skøn have.

Skøn villa med få minutter til Grønsund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.