Hallerupvej 7, Tjæreby Tang, 4800 Nykøbing F

Meget charmerende 2-planshus med skov i baghaven

Godt beliggende og meget hyggeligt 2-planshus / flexbolig på 120 m2 i gule sten med rødt tegltag og hvide, delvis sprossede vinduer. Det er fritliggende på 859 m2 grund i et hyggeligt miljø ved Hallerupskoven, kun 10 minutters cykeltur fra byen. Til huset hører en helt fantastisk og lukket have med utroligt mange slags planter, træer og et helt specielt udemiljø. Huset opvarmes med el, varmepumpe og brændeovn. Huset er moderniseret med respekt for dets alder.
INDEHOLDER:
Pæn entré med god hoveddør, opvarmet granitgulv og garderobeplads.
Lækkert, nyere badeværelse med opvarmet i marmorbrud, malede vægge, bruseniche med flotte granitflisevægge, skab med vask og vægspejl med integreret lys.
Stor, lys vinkelstue med flot trægulv i ask, brændeovn med glaslåge, stort vindue fra gulv til loft med flot udsigt til haven og massiv trappe til 1. sal.
Nyere almue-køkken i hvide elementer med grå bordplader, alle hvidevarer, vinylgulv og dejlig spiseplads med udsigt til haven.
Nyere bryggers med opvarmet flisegulv, arbejdsbord med vask, elvandvarmer, stik til vaskemaskine, dobbeltskab med skydelåger og nyere dør til stor fliseterrasse med markise.
1. SAL:
Repos / fordelingsgang med malet trægulv og tagvindue.
Stort soveværelse med afhøvlet trægulv og skabe.
Dejligt, stort værelse med samme gulv og arbejdsbord.
Huset delvis hvide trælofter, fyldningsdøre m.m. og fremtræder indflytningsklart.

Desuden 33 m2 godt, muret udhus / værksted med betongulv og paptag.
Lille brændeskur / overdækning med klart pladetag.
Lidt ældre garage i træ med eternittag og 2 porte.

Huset må benyttes som flexbolig / fritidshus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.