Bakken 4, 4874 Gedser

Helt specielt bondehus i oprindelig stil

Helt unikt bondehus på 125 m2, opført i godt bindingsværk med naturskifertag og delvis nyere sprossede energivinuer. Huset ligger på en 719 m2 flot, helt lukket og hyggeligt anlagt grund med hegn til alle sider. Huset opvarmes billigt med stor pilleovn og 2 varmepumper. Det ligger i en lille hyggelig landsby på Sydfalster med 700 meter til badebro ved Guldborgsund, 1 kilometer til Sydfalsters bedste restaurant samt kort afstand til Marielyst og Marrebæk med indkøbsmuligheder. Der er gode busforbindelser Nykøbing og Gedser. Huset har fibernet, som kan overtages.

INDEHOLDER:
Hyggeligt vindfang / svensk veranda i træ med glaspartier.
Entré med dobbelt hoveddør fra vindfang, flisegulv og massiv vinkeltrappe til 1. sal.
Hyggelig, lys opholds- og spisestue med hvidmalet trægulv, fjernbetjent pilleovn med varmeflytning (app til smartphone) og dobbelt glasdør til gårdhaven.
Virkelig hyggeligt landkøkken i nye, hvide elementer med kalksandstensplade, med delvis nye hvidevarer, flisegulv og hyggelig spiseplads.
Stort viktualierum med trægulv og hylder / reoler fra gulv til loft.
Mellemgang / vaskerum med flisegulv, varmepumpe, spots i loftet, nyere elvandvarmer og vaskemaskine.
Dejligt badeværelse med flisegulv, malede vægge, nyt skab med vask, spots i loftet, håndklædetørrer, nyt vægtoilet og bruseniche med flisevægge.
Praktisk walk-in med flisegulv, skabe og stort gavlvindue.
Pænt toilet med flisegulv, malede vægge, vægtoilet, håndklædetørrer og vask.

1. SAL:
Stort forrum med hvidmalet trægulv og tagvindue.
Stort soveværelse med hvidmalet trægulv.
Dejligt værelse med trægulv og garderobeniche.
Huset har al mulig tænkelig charme med synlige loftbjælker.

Hyggelig gårdhave med fliser, 2 6-kantede pavilloner på hver 10 m2 i aluminium med glas- og plastvinduer. Bag huset er en hyggelig fliseterrasse med udendørs spabad og et ekstra hyggehjørne. Have med flere espalier-opbygninger. 32 m2 godt bygget udhus / værksted i træ med paptag samt træ- og flisegulv. Ny carport i træ med ståltag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.