Listrupvej 11, Listrup, 4800 Nykøbing F

Hyggeligt landhus med stor garage og flot udsigt

Søger du et fritidshus eller et helårshus, du vælger selv, ejendommen kan opnå flexbolig tilladelse, og nuværende ejer, anvender ejendommen som fritidshus. Naturskøn beliggenhed ud til åbne marker og tæt på skoven og golfbane. Her kan man nyde de afslappende omgivelser, og benytte sig af naturens herligheder. Der er ca. 1,5 times kørsel til København. Der er flere gode badestrande i området, som ligger i en køreafstand af ca. 20-25 min. Tag en tur til Hesnæs strand, Ulslev strand, Marielyst strand m.m., de smukkeste kystområder.

Ejendommen er beliggende på en dejlig grund på 2.081 m2, som er indhegnet, har fjernbetjent indkørselsport og anlagt med græsplæne, frugttræer m.m.

"Hovedhuset" har fået nyt tag i år 2016, de fleste vinduer er skiftet i år 2017/2018.

Huset er indrettet med: Pæn entrè med flisegulv. 2-delt opholds-/spisestue med brændeovn samt plads til spisebord og sofaafdeling, hvorfra der er udsigt til skoven. Pænt elementkøkken med alle hvidevarer og kig til haven. Soveværelse med skab. Mellemgang med halvdør til hyggelig gårdhave/plads. Badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og skab med vask. Stort værelse med trægulv. Lille rum med vaskesøjle, Barstue/billardrum med flisegulv, glasdør til baghaven, stort skydedørsparti til gårdhaven, dør til garagen og billardbord.

Der er installeret luft til luft varmepumpe i barstuen og spisestuen. (Kan opsættes til SMS-styring).

Fra barstuen er der adgang til stor garage/værksted med betongulv og fjernbetjent elhæveport. Nyere badeværelse med flisegulv og brusekabine.

Et dejligt fristed eller måske huset til førstegangskøberen, som vil have en god garage / værksted, hvor der kan rodes med bil eller andet.

Ejendommen anvendes som flexbolig for sælger, så det meste indbo/inventar medfølger, dog bortset fra personlige effekter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.