Kirkevej 5, 4894 Øster Ulslev

Lækker etplansvilla - lige til at flytte ind i.

Velkommen til Kirkevej 5, Øster Ulslev. Sikke en dejlig villa, denne kan danne rammen om børnefamilien, det modne par, som søger et etplansvilla, som er nem at vedligeholde og med skøn ugeneret have eller bare køberen som søger de skønne natur omgivelser og alligevel er det praktiske lige i nærheden.

Der er ca. 20 min. kørsel til Nykøbing F., ca. 15 min. kørsel til motorvejen i Sakskøbing eller Holeby samt 15 min. kørsel til det store anlægsbyggeri ved Femern-forbindelsen. Børnehave ca. 500 m fra ejendommen og Nysted skole ligger i en afstand af ca. 10 min. kørsel. Busforbindelser. Få glæde af det pulserende foreningsliv, der er i området med idrætsforeninger, kulturelle tiltag m.m.

Villaen er omkranset af en skøn have på 616 m2, anlagt med terrasse areal, græsplæne, pænt drivhus og der er plads til grill-hygge og leg for børnene. Nyanlagt indkørsel. Carport og godt udhus. Ejendommen opvarmes med pillefyr.

Huset er løbende istandsat, og er lige til at flytte ind i.

Huset er indrettet med:
Pæn entrè / fordelingsgang med god garderobeplads. dejligt soveværelse og 2 børneværelser/evt. kontor eller andet. Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Lækkert Designa køkken, som ligger i åben forbindelse med spise-/opholdsstue. Opholdsstue med udgang til terrasse. Bryggers med egen indgang, der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggers er der adgang til depotrum/spisekammer.

Fibernet.

En indbydende etplansvilla.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.