Gl. Landevej 41, Skelby, 4874 Gedser

Skøn villa i hyggelig landsby - ud til åbne marker og få minutter til vandet.

Skøn moderniseret og rummeligt 2-plansvilla på 142 m2 i gule / pudsede sten med rødt decratag og termovinduer. Det ligger på en 621 m2 dejlig grund med egen indkørsel og vestvendt baghave til åbne marker. Huset opvarmes med nyere varmepumpe og pilleovn. Det ligger i en mindre landsby på Sydfalster med 5 min. til Guldborgsund og få kilometer til Marielyst eller Gedser


Ejendommen indeholder bl.a. : Lys entré med garderoberum og god trappe til 1.salen, hvor der på reposen er indrettet et pænt toilet med klinkegulv, flisevægge, vask og hvid sanitet. Pænt flisebadeværelse med badekar og pænt sanitet. 2 rigtige lyse stuer, hvor den ene er indrettet med 2 veluxvinduer og varmepumpe - og den anden med dejlig udsigt til baghave og marker samt god pilleovn.
Flot nyt køkken i rigtig pæne elementer, alle gode hårde hvidevarer og med udgang til overdækket terrassen i baghaven.

1. salen er indrettet med stort soveværelse med 2 tagvinduer og 3 indbyggede skabe samt mindre gæsteværelse eller kontor med skøn flot udsigt. erudover er der stort værelse med samme udsigt.

Derudover er der stor 45 m2 udhus med bl.a. vaskerum, depotrum og stort ældre værkstedsrum med masser af kreative muligheder.

Desuden carport og ældre udhus i træ.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.