Bregningevej 52, Bregninge, 4871 Horbelev

Nedlagt landejendom midt i Østfalsters smukke natur.

Velkommen til "Skyttegaard". Beliggenheden er noget af det smukkeste natur på Østfalster - tæt ved Hesnæs skoven, Halskov Vænge Fortidsmindeskov, Hesnæs badestrand, det hyggelige fiskerleje i Hesnæs med cafè og bager. Lige noget for naturelskere.

Der er busforbindelse til Stubbekøbing og Nykøbing F. og i bil tager det ca. 15 min at køre til Nykøbing F.

Er du kreativ, håndværker eller bare elsker at have masser af plads at "rode på", så er dette en god mulighed. Der er plads til dyr, opmaganisering, kørertøjer eller andet.

Stuehuset er næsten en lille "tidslomme". Huset er opført i røde mursten og har tagdækning af røde teglsten. Husets indretning er bestående af:
Entrè med flot trappe til 1. salen. 3 stuer, den ene har brændeovn og de 2 andre er adskilt med fransk dør. I 2 af stuerne er der trægulv. Man kan evt. anvende den ene af stuerne til stort værelse, og ønsker man et stort køkken alrum, kunne det være en mulighed at sammenlægge den ene af stuerne med spisekøkkenet. Bagindgang, hvor der også er en lille trappeopgang til 1. salen. Toilet med håndbruser.

1. salen er indelt i 2 afdelinger. Den ene afdeling er bestående af repos. Værelse med trægulv. Stort soveværelse med trægulv og fin udsigt. Fra soveværelset er der adgang til mindre værelse/evt. kunne anvendes som walk in closet.
Den anden afdeling: Mellemgang. 2 værelser samt badeværelse med siddekar.

Mindre kælder med oliefyr, 2 kummefrysere, hylder.

Carport med cykelskur og plads til haveredskaber eller andet.

Stor tidligere stald, hvor der har været dyrehold. Ladebygning/garage med plads til maskiner, traktor eller andet. Delvis åben/overdækket bygning, som tidligere har været anvendt til køer.

En ejendom der rummer masser af muligheder.

Ejendommen har en skøn have, en lille park med gamle skønne træer og masser af muligheder for at finde læ og børnene kan lege ugeneret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.