Østre Alle 35, st. tv., 4800 Nykøbing F

Dejlig 3 værelses stue-lejlighed med nyt tegltag og nyere vinduer

Hvis du gerne vil bo tæt på byen i en hyggelig lejlighed, så har vi den til salg!

Virkelig pænt velholdt 3 værelses ejerlejlighed på 77 m2, beliggende i en velholdt rødstensejendom med nyt tegltag og nyere energivinduer. Den ligger meget centralt på Østerbro Runddel med pænt beplantet haveanlæg lige foran vinduerne. Den opvarmes økonomisk med fjernvarme og ligger i gåafstand til byens centrum, banegården, indkøb m.m.

Ejendommen har en pæn og velholdt trappeopgang med nedgang til kælderen. I kælderen er der helt istandsat rum til lejligheden, fælles vaskerum og cykelrum. Der er stor sydvendt have til fælles brug samt opsat ladestander til el-biler (der er på fællesejendommen opsat en privat clever ladestander, som deles med 2 andre ejerlejligheder).

Lejligheden er indrettet med bl.a. flotte trægulve, hvide pudslofter med stuklister / entré med garderobeplads og godt soveværelse. 2 rigtig dejlige lyse stuer - kan indrettes som ekstra værelse. Hvidmalet elementkøkken med vinylgulv og god bordplads. Lyst flisebadeværelse med bruseplads, hvid sanitet, god skabsplads og stik til vaskemaskine.

En rigtig god stue lejlighed, hvor både tag (2021) og vinduer m.m. er skiftet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.