Grønsundsvej 236, Sdr. Kirkeby, 4800 Nykøbing F

Skøn villa i hyggelig landsby med stor grund ud til åbne marker

Meget spændende og charmerende villa i Sdr. Kirkeby med kun 5 minutter til Idestrup med indkøb og privatskole eller 5 minutter til Nykøbing F. Skal du ud og nyde naturen har du ligeledes 5 minutter til Falsters Østkyst med strand, skov og helt fantastisk natur.

Ejendommen er opført i gule mursten, rødt tegltag, sprossede termovinduer og opvarmes økonomisk med luft til vandanlæg samt brændeovn. Der er 122 m2 beboelse, udestue på 22 m2 samt 30 m2 stort godt værksted- / hobbyrum. Det hele ligger på en 1.642 m2 stor skøn anlagt have, med gode tilkørsel forhold til carporten, næsten helt lukket gårdhave samt meget stor baghave, hvor der god plads til børnenes leg eller kreativ udfoldelse.

Ejendommen indeholder bl.a. lille entré med garderobeplads og indgang til hyggelig opholds- / spisestue med plankegulve og indbygget reol. Stort køkken i pæne malede elementer, alle hårde hvidevarer og brændeovn - fra køkkenet er der adgang til viktualiekælder, trappe til 1.salen og udgang til skøn udestue med flisegulv, skydedør og dejligste udsigt over hele haven. Der er også bryggers / bagindgang med adgang til flot badeværelse med bruseniche med glasvæg og godt bademiljø. Derudover er der 4 m2 vaskerum med plads til vaskesøjle og bordplads (reg. som udhus).

På 1.salen er der super flotte gulve og god indretning med stor repos - som evt. kan bruges som kontor. Derudover er der godt værelse og stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger.

Virkelig flot og smagfuldt indretning og istandsættelse af huset.

Ligeledes er der 17 m2 carport og rigtig godt værksted eller hobbyrum på 30 m2 som kan bruges til rigtig mange formål.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.