Anemonevænget 35, Nordbyen, 4800 Nykøbing F

Lækker villa i Nordbyen - fjernvarme / energimærke A2015 - familievenligt område

Velkommen til Anemonevænget 35, Nordbyen! Indbydende og funktionel Eurodan villa fra år 2020 i et plan.

Tæt på Bangsebroskoven, gode cykel- og gangstier, det er nemt at cykle gennem skoven når man skal til centrum. Mountainbikebane, hvis man vil udfordres i den henseende. Ejendommen befinder sig også tæt på børnepasning, indkøb og Nordbyskolen, der har DGI-profil; her gør et stisystem det trygt for børnene at cykle af sted, når de er gamle nok, og kvarteret er roligt med en legeplads i nærheden, så der er mange muligheder for at få et aktivt udeliv. Med fem kilometer til Nykøbing Falsters centrum har I også et større bymiljø lige i nærheden, der kan friste med kulturelle tilbud og flere forretninger.

Haven er børnevenligt anlagt og der er rig mulighed for at nyde eftermiddags-/aftensol på terrassen.

Der er gulvvarme i alle husets rum og ejendommen opvarmes med fjernvarme, sælgers seneste årsforbrug af fjernvarme var svarende til kr. 10.725. Gode materialevalg, og huset fremtræder lyst og venligt.

Indretningen er bestående af: Entrè, Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert køkken alrum med nydeligt Svane køkken i lyse elementer og alle hårde hvidevarer, der er udgang til terrassen fra spiseafdelingen. Afdeling med 3 gode værelser samt dejligt badeværelse med vaskarrangement, bruseniche og toilet. I modsatte ende af huset er forældresoveværelse med walk-ind afdeling og eget badeværelse med vaskarrangement, bruseniche og toilet. Hyggelig opholdsstue med udgang til haven og terrassen.

Godt materialevalg, som giver en flot rød tråd i boligens udtryk.
Endvidere godt udhus.

Lige til at flytte ind i - både velegnet til børnefamilien eller det modne par som vil have plads til børnebørnene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.