Fuglsangvej 7, Sundby, 4800 Nykøbing F

Charmerende villa i attraktivt område i Sundby

Meget charmerende og hyggelig villa midt i Sundby, i flere niveauer, på 118 m2 beboelse og 33 m2 kælder. Huset er opført i gule mursten, rødt tegltag med små kviste og der opvarmes med fjernvarme.

Den ligger på en 788m2 pæn lukket sydvendt grund, på stille vej med egen Flag Allé og godt socialt sammenhold. Den ligger med kort cykel afstand til skole (ny Svanemærket skole indvies i 2022-2023), børnehave, indkøb ved Guldborgsundcentret m.m. - og få minutters gang til bus.

Ejendommen indeholder bl.a. entré med opvarmet flisegulv, trappe til forskudt niveau og nedgang til kælder. Mindre, men flot hvidt elementkøkken med opvarmet flisegulv og alle hårde hvidevarer. God spisestue med stort sydvendt vinduesparti, dør til delvis overdækket terrasse og opvarmet flisegulv. Hyggelig opholdsstue.

I det forskudte plan er der indrettet flot badeværelse med opvarmet (el) flisegulv, badekar og hvid sanitet. Derudover er der indrettet godt soveværelse med skabsvæg med skydelåger og værelse / kontor med skabe og skrivebord.

På 1.salen er der stort værelse med skabsvæg og kontor / depotrum.

I kælderen er der også indgang udefra og indrettet med vaskerum, hobbyrum, viktualierum og pænt gæstetoilet med håndvask.

Fra indkørslen er der 29 m2 carport i forbindelse med huset, således at man kan komme tørskoet ind i huset. Derudover er der 26 m2 redskabsrum og dejligt isoleret hobbyrum samt 12 m2 overdækket terrasse.

En virkelig skøn og solid ejendom, hvor man nemt kan sætte sit eget præg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.