Poppelvænget 3, Sdr Vedby, 4800 Nykøbing F

Dejlig villa med eftertragtet beliggenhed tæt på byen.

Velkommen til Poppelvænget 3, Sdr. Vedby, denne villa oser af hyggelig atmosfære og ligger både tæt på alle Nykøbing F´s faciliteter, skoler, indkøb og meget mere. Samtidig ligger ejendommen smukt placeret i områdets natur, der er gode cykelsti langs med skoven og fodboldbanerne. Ejendommen ligger i lukket og børnevenligt område.

Haven er dejligt anlagt og helt ugeneret, her er hyggelige terrasser, drivhus, flot beplantning, og der er plads til familiespil på græsplænen.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, og der er en ældre brændeovn (som sælger dog ikke benytter pt.)

Ejendommen er indrettet med: Entrè med garderobeskab. Hyggeligt og retro køkken. Stor 2-delt opholdsstue, den ene del med plads til mange spisegæster og tv-afdeling og den anden del af stuen er der gulvvarme og skønt vinduesparti mod haven, her er mulighed for flere anvendelsesmuligheder. Der er 2 udgange til terrasser/haven. Fordelingsgang. Ældre, lyst badeværelse med kar og bruser. Stort soveværelse med god skabsplads. 2 værelser.

Endvidere kælder med god lofthøjde, og flere disponible rum, både viktualierum og i det ene rum er der vaskemaskine og bruser. Kælderen har adgang fra stueetagen og fra indkørslen.

Muret garage og udhus.

En villa der rummer masser af muligheder og en dejlig adresse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.