Grænge Skovvej 143, Grænge, 4891 Toreby L

Rigtig flot rødstensvilla i rolige omgivelser

Rigtig flot moderniseret rødstensvilla med rødt tegltag, danebrogsvinduer på ialt 106 m2 beboelse og godt udhus på 22 m2 med bryggers, bad og kontor. Huset ligger på en 709 m2 flot anlagt og velholdt grund i en mindre landsby i landlige omgivelser. Byen har egen togstation med gode forbindelser til Nykøbing, Sundby og Sakskøbing. Der er indkøbsmuligheder og daginstitution i Toreby, og skole mm. i Sundby. Huset opvarmes med varmepumpe og brændeovn.

Ejendommen indeholder bl.a. lille entré med flisegulv, garderobeplads og trappe til 1.salen. Hyggelig opholds- / spisestue med plankegulve, varmepumpe, brændeovn og gipslofter. Meget flot køkken i hvide elementer med gode hårde hvidevarer, vinylgulv og spiseplads. Bryggers med stik til vaskesøjle og bordplads samt adgang til ældre, men lyst flisebadeværelse med lille bruseniche og pænt bademiljø. Yderligere er der bagindgang og kontor / gæsterum.

På 1.salen er indrettet med fordelingsgang med dejlig lysindfald fra veluxvinduet, 2 værelser - ene med skab. Derudover er der rigtig flot badeværelse med gode skabe, bruseniche og vinylgulv.

Virkelig skøn og ugeneret gårdhave med fliser og dejlig have - tidligere carport på 20 m2 er lukket til udhus.

Som nabo til kommende Solcellepark vil kommende ejer modtage kr. 100.000 af Better Energy. Betalingen vil ske senest 30 bankdage efter nettilslutning af Solcelleparken ("Nettilslutningstidspunktet"). Beløbet udgør værditabet på ejendommen i forbindelse med opførelsen og driften af Solcelleparken.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.