Blishøjvej 3, 4873 Væggerløse

Etplansvilla beliggende i børnevenligt kvarter.

Velkommen til Blishøjvej 3 i Væggerløse. En rummelig etplansvilla beliggende for enden af lille stikvej på en velbeplantet og ugeneret grund.

Gåafstand til Dagli Brugsen, skolen, sportshal m.m. 3 km fra ejendommen kommer man til Marielyst, hvor der er gode shoppingmuligheder, slagter, hyggelige spisesteder og meget mere. Nyd det fantastiske strandområde.

Gode busforbindelser og i Nykøbing F. er der togstation.

Villaen er omkranset af en dejlig have, hvor man kan sidde helt ugeneret på terrassen, der er plads til urtehave, hvis det kunne være et ønske, og der er plads til familiehygge, aktivitetsspil eller andet.

Ejendommens funktionelle indretning er bestående af: Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt skorum. Afdeling med stort soveværelse samt badeværelse med toilet, vaskarrangement og bruseniche. Stort køkken alrum med plads til mange gæster og køkkenafdeling. Brændeovn i køkkenalrum. Opholdsstue med udgang til dejlig afskærmet terrasse.
Afdeling med: Entrè. gæstetoilet. Værelse med skabe. Disponibelt rum (tidligere salon).

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og suppleres med brændeovn. Vandbåren gulvvarme i køkken alrum, badeværelse og gæstetoilet.

Endvidere carport samt udhus og redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.