Kirkevej 29, 4872 Idestrup

Flot rummelig murermestervilla i Idestrup By og med åbne marker i baghaven

Meget rummelig og præsentabel murermester villa opført i 1953 i røde mursten og rødt tegltag, på hele 189 m2 beboelse samt 30 m2 kælder - beliggende på en 880 m2 stor grund i Idestrup By, men med åbne marker i baghaven.

Idestrup byder på masser af lokalt og sociale relationer, via byens privatskole, børnehaven, idrætsanlægget, Cafe Pitstop (ejes af Idestrup og Omegns Lokalråd) samt den lokale købmand.

Ejendommen kan rumme den store børnefamilie eller blot familien som ønsker god plads - huset er indrettet med dejlig hall med super flot trappe til 1.salen. 2 værelser og flot flisebadeværelse med bruseniche og stort bademiljø. Stor vinkelstue med plads til opholds- / spiseafdeling i forbindelse med køkkenet, som er med masser af skabsplads og pæne elementer. Derudover er der en hyggelig lys pejsestue med skydedørsparti til haven.

På 1.salen finder du bl.a. helt fantastisk soveværelse eller ekstra opholdsstue med stort vinduesparti ud mod markerne. Derudover er der indrettet skabsgang, kontor og endnu et værelse.

I kælderen på 30 m2 finder man viktualierum, bagindgang / vaskerum med stik til vaskesøjle og depotrum.

Kirkevej 29 kan blive rammen om et godt og trygt familieliv - kontakt os gerne for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.