Poppelvej 3, 4873 Væggerløse

Fantastisk beliggenhed og utrolig skøn atmosfære i dette norske bjælkefritidshus!

Velkommen til Poppelvej 3, Bøtø / Marielyst. Her er virkelig rart at være, man føler sig meget hurtigt godt tilpas i de skønne rammer som omkranser huset, og ikke mindst den hyggelige atmosfære, der er i dette vidunderlige fritidshus.

Fritidshuset er et Trelleborg fritidshus, meget velholdt og godt indrettet, grunden er helt fantastisk og grænser op mod lille sø. Der er gå afstand til den populære badestrand, som strækker sig så langt øjet rækker.

En tur på cyklen og man er hurtigt ved Marielyst Torv med masser af shopping, hyggelige cafeer, slagter og meget mere. Ca. 150 m fra ejendommen kommer man til området ved Kjørups kro med spisesteder og is udsalg. Bøtøskoven og det flotte strandområde er godt for krop og sjæl, og her kan børnefamilien eller parret, få mange fornøjelige timer.

Huset er indrettet med: Entrè. Badeværelse med lille vaskemaskine og bruser. Huset har i alt 3 værelser, som er godt fordelt i huset. Hyggeligt køkken. Skøn opholdsstue med luft til luft varmepumpe og brændeovn. Fra opholdsstuen er der udgang til den overdækket del af den skønne træterrasse.

Den store træterrasse giver mulighed for at være mange samlet til en god frokost eller andet hyggeligt samvær. Ved husets indgang er der en afskærmet fliseterrasse, hvor der er udendørsbrus. Man har ydermere etableret en overdækning på grunden, hvor der er plads til bord og bænke.

Grunden er smukt anlagt med en god variation at beplantning, som er en fryd for øjet uanset årstiden.

Ingen sommerhus udlejningsaftale på ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.