Grænge Skovvej 127, Grænge, 4891 Toreby L

Super flot og moderniseret ejendom

Rigtig flot moderniseret og spændende 2-plansvilla på 126 m2 - ejendommen er beliggende i Grænge by på en pæn 800 m2 stor grund, som støder op til åbne marker, har hyggelig syd/vest terrasse og kun få minutters gang til togforbindelse.

Flot hvidt køkken-alrum med god spiseplads og trappe til 1.sal. Entré som i dag bruges til viktualierum. Rummelig og rigtig hyggelig opholds- / spisestue med delvis flisegulv og flot laminatgulv. Lækkert badeværelse med opvarmet gulv, bruseniche, pænt skabsmiljø og hvid sanitet. Meget stort og flot bryggers / indgang med god opbevaringsplads, opvarmet flisegulv og stik til vaskesøjle.

På 1.salen er der indrettet stor repos, brugbart til kontor samt 2 gode børneværelser med rigtig hyggelige hemser med loft til kip og veluxvinduer.
Godt soveværelse, med plads til skabe og ligeledes hems til kip samt veluxvindue - alle gardinerne på veluxvinduerne på hemsene er elektriske og der er endvidere installeret varmepumpe på 1.salen, som omvendt om sommeren bruges til aircondition.

Stor indkørsel til 14 m2 carport og 16 m2 garage (bruges som værksted/redskabsrum).

Ejendommen er opført i røde mursten og pænt rødt cementtegltag og nyere alu- / trævinduer. Huset har gennemgået en totalmodernisering i 2015/16 bl. a. med ny gulvvarme i hele stueetagen - opvarmes med fjernvarme, er hulmurisoleret og har en flot energimærkning, klasse C. Fibernet er indlagt.

Huset ligger 500 meter fra smuk skov, 600 meter fra togstation, kun 10 min. fra Sundby med indkøbsmuligheder, institutioner og sportsfaciliteter - derudover er der kun 5 min. fra motorvejen.

En rigtig flot villa der fremtræder i en absolut pæn og indflytningsklar stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.