Skovvej 4, 4840 Nørre Alslev

Virkelig smuk villa centralt i Nr. Alslev By

Rigtig flot og meget præsentabel villa i Nr. Alslev by, med hvid pudset facade, sort glasseret tegltag og småsprossede termovinduer. Ejendommen er på 128 m2 beboelse, 78 m2 kælder, 28 m2 garage og er beliggende i centrum af Nr. Alslev By med kort afstand til skole, børnepasning, indkøb, togstation, sportsfaciliteter og kun 5 min. kørsel fra motorvejsafkørslen.

Ejendommen er beliggende på en 771 m2 dejlig grund, med gode indkørselsforhold til garagen og skøn ugeneret have med flere terrasser og overdækning.

Der er indlagt Fibernet, fjernvarme og 2 brændeovne.

Ejendommen er indrettet med stueetage, hvor der er entré, rigtig pænt toilet med opvarmet flisegulv, pænt elementkøkken, hvor der er mulighed for at åbne op til et stort køkken / alrum. Der er i alt 3 gode stuer, hvoraf den ene er indrettet brændeovn og en anden med udgang til haven.

På 1.salen er der 3 rigtige gode værelser, alle med skabe og 2 med indbyggede alkover.

I kælderen finder du fordelingsgang med direkte adgang til garagen. Der er ligeledes indrettet kontor, viktualierum, depotrum og stort kombineret bryggers / badeværelse med brændeovn, stik til vaskesøjle samt pænt baderum med stor bruseniche og toilet.

Garagen er på 28 m2 og indrettet med god trappe til stort opbevaringsrum på loftet - derudover er der på endevægge indrettet "ude" køkken. Fra garagen er der nedgang til kælder og udgang til skøn have, hvor der forefindes træterrasse i niveau med huset og i haven finder man ligeledes overdækket terrasse samt redskabsskure.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.