Gl. Landevej 5, 4891 Toreby L

Spændende bolig med stort værksted og lagerbygninger.

PERFEKT EJENDOM TIL HÅNDVÆRKER ELLER MANGE HOBBYFOLK.
Helt speciel og flot bygget 2-plansvilla på 234 m2 og 80 m2 god kælder, arkitektonisk godt bygget i røde sten med rødt tegltag og termovinduer. Til ejendommen hører et 853 m2 gode erhvervsbygninger med tidligere tømrerværksted og kontorer. Den ligger på en 5.632 m2 grund, hvor der er mulighed for mindre dyrehold eller opbevaring. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
INDEHOLDER:
Entré med pæn, overdækket hoveddør, garderobeniche, glasdør til stuen samt døre til 1. sal og kælder. Lækkert gæstetoilet/-badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge til loft, pænt skab med vask, indmuret vægspejl, 5-kantet bruseniche med glasdør og spots. Meget stort værelse med skabsvæg og dør til havetrappe. Hyggelig forstue / spisestue med parketgulv, glasdør til stuen og skydedør til køkken. Pænt elementkøkken med samme gulv, alle hvidevarer og hyggelig spiseplads (kan nemt sammenlægges med forstuen). Stor, lys opholdsstue med samme gulv, brændeovn og vinduesparti med dør til stor stue/vinterhave. Stor, tilbygget stue i træ med paptag, store vinduer til 2 sider, massivt trægulv, muret endevæg med åben pejs og skydedør til sydvendt træ-terrasse.
1.SAL:
Fordelingsgang med tagvindue. Pænt badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge til loft, skab med 2 vaske, stort vægpspejl og håndklædetørrer. Meget stort værelse med skabe og 2 tagvinduer. 2 dejlige værelser med skabe og alkover - det ene med dør til vestvendt altan. Stort soveværelse med skabsvæg og frontspids.
KÆLDER:
Stort forrum med dør til indkørsel. Pænt, opvarmet kontor med flisegulv. Vaskerum med vask i arbejdsbord. Stort viktualierum med hylder. Gildesal med tæppe.
UDBYGNINGER:
Kontorafdeling med flere rum og køkken. Personalestue med vinylgulv. Dejligt værksted med baetongulv, dobbeltport til bag-indkørsel og massiv trappe til loftrum, hvor der er god oplagringsplads. Mandskabsrum med toilet, bad og omklædning. 3 depotrum, hvoraf det ene er garage ved carporten. Virkelig stort værksted / lagerhal m.m. med trægulv, ovenlys, dobbeltskydeport til stor overdækning/læsseplads.
EJENDOMMEN HAR EN DEJLIG BEBOELSE, MULIGHED FOR LIBERALT ERHVERV M.M.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.