Aastrupvej 73, Vejringe, 4850 Stubbekøbing

Håndværkertilbud i Vejringe med udsigt til åbne marker.

Velkommen til Aastrupvej 73 i Vejringe. Her møder I et gult pudset hus med gl. tilbygning. Huset rummer en god lang indkørsel op til garagen. Foran huset er der en lille hyggelig forhave. Huset er opvarmet med elvarme samt brændeovn.

Huset indeholder: Tæppebelagt entre med træloft og plads til sko, overtøj og skabe. Fra entreen træder du ind i husets første værelse med vinylgulv. I den anden ende af entreen træder du ind i en stor og rummelig opholdsstue, som er tæppebelagt og med samme loft som i værelset. Køkken-alrum med brændeovn og samme loft som opholdsstuen. Køkkenet har vinduesparti ud mod en overdækket terrasse. Tæppebelagt soveværelse og samme loft. Lille viktualierum med krybekælder. Mellemgang. Bryggers med stik til vaskesøjle, flisegulv og træloft som i entreen. Bagindgang med samme flisegulv og loft. Udenfor bagindgangen er lille overdækning. Badeværelse med samme gulv og loft som bryggers samt toilet, bad og håndvask. Fra mellemgang er der dør til trappen mod 1. sal.

1. sal indeholder: Repos. 2 værelser, heraf et mindre værelse/kontor og et stort værelse. På 1. salen er der gennemgående gulve med tæpper samt ens lofter.

Desuden er der på grunden 32 m2 garage hvoraf 11 m2 er indrettet til udhus. Her er ligeledes 46 m2 udhus hvoraf 16 m2 er indrettet til garage, denne bygning har eternittag. Lille nem have bagerst på grunden.

Køber skal forvente en del oprydning samt en totalrenovering indvendigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.