Kohavevej 26, 4800 Nykøbing F

Gedigent familiehus

Flot arkitektonisk ejendom (dobbelthus), i stil med klassisk Københavner-karrè byggeri med masser af værelser. Ejendommen er beliggende i godt kvarter på børnevenlig blind vej, tæt ved byens centrum, sportsfaciliteter, nær Guldborgsund og Slotsbryggen, skoler, daginstitutioner og meget mere. Villaen rummer masser af muligheder på 122 m2 beboelse og 61 m2 kælder, og vil nemt kunne rumme børnefamilien eller par, som vil have god plads. Den hyggelige have på 287 m2 er sydvendt med fliseterrasse ved huset og græsplænen indbyder både til terrasse hygge og spil. Haven er lukket og ugeneret, og alligevel er der plads til solskin. Den er nem at overskue og der er overdækning med plads til cykler, grill m.m.

Huset indbyder til masser af hygge og samvær, og er indrettet med:

Entrè med garderobeplads samt trappe til kælder og 1. sal. Lyst åbent køkken i hvide elementer med dejligt kig til haven, og fra spisestuen er der direkte adgang til haven. Hyggelig opholdsstue med brændeovn.

1. sal er udnyttet med: 3 gode værelser, to med plankegulve, et med parket/klik og det ene med god skabsplads. Pænt badeværelse med bruseniche med skydelåger, vinylgulv og hvid sanitet.

Kælderen har ca. 2 meter til loftet og flere gode disponible rum, lille gæstetoilet, vaskerum og godt hobbyrum.

Velkommen til denne gedigne og rummelige villa. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.