Østre Alle 104, 4800 Nykøbing F

Virkelig flot moderniseret rækkehus med ugeneret gårdhave.

Attraktivt beliggende og virkelig flot moderniseret ende-rækkehus på 132 m2 i røde sten med rødt betontegltag samt termovinduer og 9 m2 indbygget udestue på 1.salen. Huset ligger på en 159 m2 grund med lille terrasse og parkering lige ved døren, mens der en lukket gårdhave med fliser til den anden side. Det ligger tæt på skov og natur til ene side med bl.a. Zoo, nyt Foreningshus Move, golfbane, svømmehal og kun 5-10 minutters gang til centrum. Der er 10 næsten ens huse i bebyggelsen, som har fælles P-plads og fælles have, som passes af en vicevært.

Ejendommen indeholder pæn entré med med garderobeplads og bryggers indgang med flisegulv og skabsarrangement med vask. Dejligt gæstebadeværelse med flisegulv, flisevægge og bruseniche. Hvidmalet elementkøkken med gode hvidevarer og åbent til stor spiseafdeling / alrum mellem køkken og stue. Stor lys opholdsstue med dør til gårdhaven og massiv vinkeltrappe til 1. sal. Stort værelse med indbygget dobbeltskab.

1. salen har stort forrum / TV-stue med skabsvæg samt skydedørsparti til 9 m2 udestue, med store vinduespartier. Stort soveværelse med direkte adgang til lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, flot skab med vask, stik til vaskesøjle med arbejdsbord, væghængt toilet og bruseniche med flisevægge.

Huset har et lille udhus, hvide lofter, et pænt interiør overalt og er klar til indflytning.

Fra gårdhaven er der en låge til den fælles have. Desuden fælles cykelskur og stort depotrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.