Tørstemosevej 35, Radsted, 4990 Sakskøbing

Naturskønt beliggende landsted med masser af muligheder.

Elsker du lys og luft omkring dig, og bare uendelig smuk natur, så er dette måske noget for dig. Velkommen til Tørstemosevej 35, Radsted. Her er man både midt i den smukke natur, gammel gravhøj og alligevel ligger det centralt i forhold til Nykøbing F. og Sakskøbing. Det tager ikke lang tid at køre til motorvejstilkørslen.

Ejendommen er omkranset af en skøn "lille park", her er både plads til hængekøjen, boldspil, gode familiefrokoster og meget andet. Dejlig stor gårdsplads, hvor alle gæsterne kan parkerer og stenbelagt gårdhave, hvor der kan hygges når vejret er til det. Drivhus, som ligger i havens vestlige hjørne, her er plads til lidt siddepladser og et bord, og den smukke solnedgang kan nydes.

Er du håndværker eller handymand/kvinde, så er der rigelig plads til alt det praktiske, håndværk, biler eller andre hobbyer.

Huset er opført i pudsede facader og har tagdækning af sortglaseret tegl, indretningen er bestående af: Entrè med klinkegulv og trappe til 1. sal. Flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme. Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Hobbyrum. Køkken med adgang til spisekammer og kig til gårdhaven, opholdsstue med udgang til grunden. Hyggelig spisestue.

1. sal er udnyttet med: Repos. Stort soveværelse. Værelse og mindre værelse.

Stort udhus-/ladebygninger, som er inddelt i forskellige afdelinger.

Ejendommen opvarmes med pillefyr, som er placeret i fyrrum i udbygningen.

Et dejligt landsted i afslappende og smukke omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.