Pengeurtvej 9, 4873 Væggerløse

Lækkert fritidshus med pragtfuld grund.

Velkommen til dette indbydende og hyggelige fritidshus på Pengeurtvej 9. Her er man nær Marielyst centrum, det hyggelige område ved Kjørups kro, de mange aktivitetsmuligheder og ikke mindst det fantastiske strandområde (afstand ca. 800m), som Marielyst er kendt for. Bøtøskoven i syd og kan du lide at spille golf, så er Marielyst Golfklub et godt sted. Talrige af gå- og cykelture i nærområdet. Nem adgang til offentlig transport (bus 742)

Huset ligger helt ugeneret på grunden, som er særdeles velbeplantet og alligevel kommer der masser af sollys på grunden. Her er masser af plads til aktivitetsspil og familiehygge. Den flotte udestue, som er bygget til huset i år 2020 giver mulighed for at samle familiemedlemmer og venner til en hyggelig Påskefrokost eller andet. Skønne lækroge og terrasse.

Huset er indrettet med: Entrè / fordelingsgang. 3 værelser med skabe og pt. 5 sovepladser. De ene af værelserne anvendes pt. til opbevaring, ekstra køleskab m.m men vil nemt kunne anvendes med seng-/køjepladser. Dejligt badeværelse med gulvvarme, stor bruse-/dampkabine og vaskemaskine. Pænt Invita-køkken, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen, her er der nyere luft til luft varmepumpe. Soverum/alkove "Salonen" med 2 sovepladser.
Skønneste udestue, næsten som at sidde ude i haven, skønne lysindfald, rigtigt lækkert.

I stuen er der brændeovn, som dog pt. er afblændet, denne kan genåbnes, brændeovnen er produceret før år 2003 og skal derfor af kommende ny ejer, skiftes inden for et år.
Ejendommen har loft til kip i Entrè/fordelingsgang, køkken/stue samt udestue.

Ydermere er der carport med isoleret udhus samt mindre integreret udhus med plads til diverse.
Der er ingen sommerhus udlejningsaftale på ejendommen, men vil være egnet til dette formål.
Kom selv og oplev dette herlige fristed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.