Vestergade 3, 4800 Nykøbing F

Skønt og charmerende byhus i centrum af Nykøbing F.

Midt i Falsters største by, Nykøbing Falster, finder i dette charmerende rækkehus, der egner sig perfekt til en familie eller par. Udover at blive beriget af et dejligt hjem, bliver I en del af den stemningsfulde by med en smuk beliggenhed ned til Guldborgsund.

I præsenteres for et charmerende, rødt murstenshus, hvis rødder går helt tilbage til 1909. Den hyggelige stemning fortsætter, når I træder ind i ejendommen, der fordeler sig på 114 m2 beboelse samt 64 m2 kælder. Stueetagen indeholder en rummelig og lys stue, og et køkken hvor der, ligesom i stuen, også er plads til hele familien. Desuden er der et gæstetoilet og en fin entré, der fører jer videre til førstesalen. På førstesalen giver en repos adgang til tre skønne værelser, hvor det mindste værelse kan passe perfekt til et fint hjemmekontor. Derudover er her et dejligt badeværelse, med opvarmet svejset linoleumsgulv, der står i kontrast til de hvide, lyse vægge. Kælderen har depotrum, godt lyst hobbyrum med gode vinduer og et vaskerum med rigtig god plads.

Dertil kommer en fin og rummelig gårdhave, som passer perfekt til familien. Gårdhaven er indrammet af et flot træhegn, så I er sikret privatliv til de hyggelige sommeraftener.

Denne skønne bolig ligger i et område, der har alt, hvad en familie har brug for. Her er der nemlig mange forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og hyggelige gågader fyldt med butikker og caféer samt rig mulighed for adgang til offentlig transport. Mindre end fem minutter væk på gåben har I Slotsbryggen, hvor I kan nyde en hyggelig gåtur langs vandet.

Velkommen til Vestergade 3.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.