Vestergade 23, 4850 Stubbekøbing

Stor og centralt beliggende butiks- og boligejendom i byens hovedgade.

Der er tale om salg af både Vestergade 21 og Vestergade 23, 4850 Stubbekøbing.

Stor og centralt beliggende bolig- og erhvervsejendom med 2 selvstændige butikslokaler med en branddør imellem på i alt 157 m2 (begge lokaler er ledige pr. 01.08.16), og stor lejlighed i 2 plan på 207 m2. Opført i røde og pudsede sten med tegl- og eternittag samt termovinduer hovedsageligt overalt. Den ligger på en 510 m2 hjørnegrund med indkørsel til garage fra Bagergade. Den opvarmes med fjernvarme.

STUEPLAN:
Hovedindgang med nyere hoveddør, ny dør til haven, nedgang til kælder og opgang til etagerne.
Butik med nyere butiksdør, store nyere vinduer, nyere flisegulv, lille depotrum, baglokale og større depotrum. Stor hjørne-butik med nyere butiksdør, store nyere vinduer, nyere flisegulv, baglokale med trappe til 1. sal, arkivrum og toilet med vask.

1. SAL:
Entré med vinylgulv vinylbelagt trappe til 1. sal. Gæstetoilet med vask i skab og vinylgulv. 3 lyse stuer en suite, 2 med kig til vandet, trægulv og stukloft - adskilte med glasdøre (den ene kan bruges som ekstra vær.). Meget stort soveværelse med skabe og dør til baghus. Disponibelt rum med vask og nedgang til butik. Tidligere toilet, nu vaskerum. Stort, disponibelt rum / kontor. Pænt køkken i egefiner med vinylgulv, hvidevarer og dobbelt glasdør til stor, overdækket træ-terrasse med pladetag.

2. SAL:
Fordelingsgang med vinylgulv og tagvindue over trappen. 2 dejlige værelser med kviste - et med kig til vandet. Meget stort soveværelse med kvist og samme kig. Badeværelse med vinylgulv, flisevægge, vask og kar med bruser. Kælder med 3 depotrum og stort rum med dør til haven. Desuden 33 m2 garage i træ med klart pladetag, rulleport og dør til gaden og dør til haven. Dejlig, lukket have med græsplæne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.